Beogradska Taekvondo Asocijacija - Rekordno na Galebovom trening kampu u Vrnjačkoj banji
1869
post-template-default,single,single-post,postid-1869,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,elementor-default,elementor-kit-1934

Rekordno na Galebovom trening kampu u Vrnjačkoj banji

Jedan od autohtonih sportskih brendova Srbije je svakako tradicionalni Galebov letnji tekvondo kamp koji će ove sezone jubilarni 25. put okupiti takmičare sa pet različitih kontinenata. U Vrnjačkoj banji (od 6. do 13. avgusta za starije i od 13. do 20. 08. za mlađe tekvondiste ) ove godine pod stručnim vođstvom trofejnog srpskog stratega Dragana Jovića, treniraće više od 600 takmičara.
Na tatamiju sa Draganom Jovićem i ove sezone tradicinalno uzeće učešće trofejni treneri iz Irana Seyed Kalife i Reza Imanzade kao i čitav trenerski tim Tekvondo kluba Galeb. Na kampu se očekuju i gostujući treneri iz Srbije i sveta.
Dragan Jović je 2012. i 2017. proglašen za najboljeg trenera Srbije u izboru Olimpijskog komiteta, na Gala večeri 2017. proglašen je za najbolje tekvondo trenera sveta u izboru Svetske federacije, dok je na Svetskom prvenstvu u Kini prošle godine, takođe poroglašen za najboljeg trenera ženskog tima.

About the author

Share on