Beogradska Taekvondo Asocijacija - Zajednički projekat BTA i TAS -seminar za klasifikatore i trenere u paratekvondou
1778
post-template-default,single,single-post,postid-1778,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,elementor-default,elementor-kit-1934

Zajednički projekat BTA i TAS -seminar za klasifikatore i trenere u paratekvondou

Zajedničkom akcijom  Beogradske tekvondo asocijacije i Tekvondo asocijacije Srbije, u srpskoj prestonici  organizovan je prvi seminar za trenere i klasifikatore u paratekvondou.

Učesnike seminara je u ime BTA pozdravila Vladana Jović potpredsednica, dok je Miroslav Krklješ, generalni sekretar  zaželeo sreću u radu ispred Tekvondo asocijacije Srbije.

Učesnici prvog seminara za za trenere i klasifikatore u paratekvondou imali su prilike da slušaju predavanja dr Primoža Rusa iz Slovenije na teme pravila paratekvondo takmičenja, iskustva u rad sa paratekvondo sportistima i klasifikacija u paratekvondou.

Iskustva u radu sa paratekvondistima sa učesnicima seminara podelili su Violeta Ićitović na temu “od prvih koraka do borbe za Paraolimpijske ogre”, Aleksandar Andreevski “ Kako smo Dejana I ja putovali do svetskog zlata” i Oliver Prgomet “Rad sa slepim I slabovidim paratekvondistima”.

About the author

Share on