Beogradska Taekvondo Asocijacija - Terzić, vicešampionski Jovanović i Petrovski bronzani na EP u Bariju
1900
post-template-default,single,single-post,postid-1900,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,elementor-default

Terzić, vicešampionski Jovanović i Petrovski bronzani na EP u Bariju

Beogradski paratekvondisti oduševili su na Evropskom prvenstvu u Bariju sa koga se vraćaju  sa tri medalje. Reprezentativke Tekvondo asocijacije Srbije i članovi Beogradske tekvondo asocijacije,  Jelena Terzić (k 42, preko 58kg ), Danijela Jovanović (k43 do 49 kg) i Ivan Petrovski  (P20 U30), okitili su se srebrom odnosno  bronzanim odličjima u Italiji.

-Naše takmičari su ponovo dokazali da granice postoje samo onda kada ih sami sebi postave.  U konkurenciji 239 takmičara iz 46 države osvojene su tri  vredne medalje. Želim da uputim čestitke svim našim paratekvondistima na odličnom predstavljanju naše zemlje na ovom Evropskom prvenstvu -rekla je Violeta Ićitović trener reprezentacije Tekvondo asocijacije Srbije.  

Na korak do medalje bili su Marija Mičev ( K 44, do 58 kg) i Nikola Spajić ( K 44 do 75 kg)  koji su evropsku smotru u Bariju završili plasmanom na peto mesto.  Na EP u paratekvodnou, reprezentativac TAS Dušan Marisavljević (P20 U30) ostvario je plasman na deveto mesto.

About the author

Share on